ALERTĂ METEO: Anunț de ultimă oră privind schimbarea RADICALĂ a vremii! Care sunt ZONELE vizate

ALERTĂ METEO: Anunț de ultimă oră privind schimbarea RADICALĂ a vremii! Care sunt ZONELE vizate

În perioada 21-27 mai vremea va fi caracterizată de o instabilitate semnificativă cu momente de încălzire ușoară, urmate izolat de averse și descărcări electrice.

Marți, valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade în majoritatea regiunilor, iar în jumătatea vestică a țării, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Olteniei și a Transilvaniei, precum și în zonele montane.

Astfel de manifestări vor fi mai frecvente și mai intense după-amiaza și seara. Izolat, vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar pe spații restrânse, cu precădere în Muntenia, scrie antena3.ro.

Miercuri, vremea se va încălzi ușor, în toate regiunile. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în est și sud-est, iar manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice își vor face apariția cu precădere după-amiaza și seara, local în vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane și izolat în sud-vest și centru. Izolat, vor fi condiții de grindină.

Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și munte și pe spații mai restrânse în rest. Izolat vor fi condiții de grindină.

Vineri, temperatura aerului va marca o scădere, în cea mai mare parte a țării. Local și temporar, vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari