ALERTĂ SANITARĂ: Apa de la SPITALUL JUDEȚEAN, infestată cu E.coli!

ALERTĂ SANITARĂ: Apa de la SPITALUL JUDEȚEAN, infestată cu E.coli!
foto: Pixabay

Apa de la robinet de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui este infestată cu E. coli, potrivit analizelor făcute de Direcția de Sănătate Publică, transmite Agerpres.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Calitatea apei este controlată permanent, după cum prevede contractul de monitorizare încheiat cu unitatea medicală, a declarat, luni, Mihaela Vlada, directorul executiv al DSP Vaslui.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

„În urma analizelor efectuate, s-a constatat prezenţa E.coli. Le-am transmis reprezentanţilor spitalului protocolul privind măsurile necesare pentru clorinarea şi dezinfectarea apei, iar acum se aşteaptă rezultatul probelor de laborator”, a precizat Mihaela Vlada.

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Pacienţii şi personalul Spitalului Judeţean Vaslui au primit recomandarea de a nu consuma apă de la robinet. În secţiile din spital şi la intrările în unitatea sanitară au fost afişate anunţuri prin care oamenii erau informaţi cu privire la faptul că apa este infestată cu E.coli, scrie hotnews.ro.