Alina Bica a cerut să nu mai fie chemată la instanță. Laura Voicu: Aceasta situație ingrată a demolat-o ca om, nu mai suportă să fie adusă în boxă

Alina Bica a cerut să nu mai fie chemată la instanță. Laura Voicu: Aceasta situație ingrată a demolat-o ca om, nu mai suportă să fie adusă în boxă
Foto: B1 TV

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, aflată în arest preventiv pentru acuzații de corupție, a solicitat să nu mai fie adusă la instanță, decât când se cere să fie audiată, informează B1 TV.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a precizat că aceasta este în stare de șoc din cauza arestării.

„Bica este în stare de șoc. Aceasta situație ingrată a demolat-o ca om, nu mai suportă să fie adusă în boxă, să stea, lumea să se uite la dânsa”
, a spus Laura Voicu, adâugând că Bica a plând în sala de judecată.

Înalta Curte de Justiție și Casație (ÎCCJ) a hotărât miercuri arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul fostului șef al ANAF, Șerban Pop, și a fostei șefe a DIICOT, Alina Bica. (Detalii AICI)

Procurorii îi acuză pe cei doi de infracțiuni de corupție.

Mai exact, ancheta spune că Șerban Pop i-ar fi cerut omului de afaceri Horia Simu 1,5 milioane de euro, amenințându-l cu arestarea. Acesta spunea că are legături la DIICOT și poate influența o soluție în dosarul lui Simu pentru suma de 1,5 milioane euro.

În cele din urmă, cei doi s-au înțeles pentru suma de 80.000 de euro, pentru care au fost încheiate contracte de asistență juridică. Alți 150.000 de euro i-au fost înmânați lui Pop într-un plic.

Unul dintre intermediarii din acest caz este fostul consilier al Alinei Bica, Florentin Mihăilescu, care ar fi primit 20.000 de euro, dintre care 17.500 de euro ar fi ajuns la Alina Bica. Fosta șefă a DIICOT a primit mita în apartamentul său.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului