Altercație sângeroasă în Constanța. Fiul unei foste procuroare DNA și-a împușcat prietenul care l-a înjunghiat

Altercație sângeroasă în Constanța. Fiul unei foste procuroare DNA și-a împușcat prietenul care l-a înjunghiat
Foto: Facebook / Poliția Română

Împușcături în cartierul Tomis Nord din Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fiul unei foste procuroare DNA și-a împușcat un prieten, după ce a fost înjunghiat de către acesta.

În jurul orei 2.00 dimineața, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112. Adolescentul de 16 ani și-a împușcat un prieten, după ce acesta l-a înjunghiat în spate, provocându-i răni la cap și gât. Tânărul înjunghiat a fost transportat la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza plămânului perforat.

În timpul scandalului, unul dintre cei implicați, în vârstă de 22 de ani, a folosit o sticlă ca armă și l-a înjunghiat pe adolescentul de 16 ani. Acesta din urmă a reacționat în mod violent, folosind un pistol, provocând leziuni la cap și la gât adversarului său. Deși se crede că arma era neletală, aceasta nu a fost găsită de către autorități.

Anchetatorii au dezvăluit că incidentul s-a declanșat în urma consumului de alcool și, posibil, droguri de către grupul de tineri. Fiul procuroarei DIICOT era cunoscut pentru consumul de stupefiante. Potrivit presei locale, tânărul a fost prins în trecut de mai multe ori în posesia de droguri, cea mai recentă arestare având loc în luna iulie a acestui an. În acest moment, un dosar penal împotriva sa este în curs de investigare la DIICOT Constanța, potrivit dcnews.ro.

În urma acestui incident grav, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiuni precum loviri și alte violențe, precum și vătămare corporală.

Urmăriți B1TV.ro și pe