„Am văzut flăcări, funingine, eram neagră pe picioare”. O VEDETĂ a fost martoră a incendiului din Bamboo. Detalii INCREDIBILE cu tot ce s-a întâmplat

„Am văzut flăcări, funingine, eram neagră pe picioare”. O VEDETĂ a fost martoră a incendiului din Bamboo. Detalii INCREDIBILE cu tot ce s-a întâmplat
Foto: Cancan.ro

Istoria s-a repetat, sâmbătă dimineață, în București, după ce clubul Bamboo a luat foc în totalitate.

Comparativ cu ce s-a întâmplat în Colectiv, veștile sunt bune pentru că nicio persoană nu și-a pierdut viața.

Printre cei care petreceau în club au fost și două dintre persoanele publice care fac parte din showbiz, Simona Trașcă și Loredana Chivu.

Simona Trașcă a povestit cum au stat lucrurile și care a fost întregul proces de evacuare.

Aceasta a lăudat modul de organizare al reprezentanților clubului pentrru că s-au mișcat foarte repede în momentul în care i-au evacuat.

"Eram in club cand a luat foc. Imi amintesc ca a tipat Loredana Chivu: "Fooooc!!!". Am luat telefonul si am fugit cu ea afara. N-am luat genti si haine. S-a creat mare panica. Era negru, fum, nici nu vedeam pe unde sa iesim. Am avut noroc ca am stat la primele mese, Dumnezeu a tinut cu noi. De obicei, noi stateam la mesele din spate.

Am vazut flacari, funingine, eram neagra pe picioare. Baietii care au stat la masa cu noi au luat gentile noastre si au iesit si ei. Cand am reusit sa iesim din club am luat o la fuga pe strada. Era o zarva si o panica incredibila.

Eu am facut soc. Am ajuns acasa si doua ore am plans si am tremurat incontinuu. Oricum, cei de la club au fost foarte organizati. Auzeam numai "evacuati, evacuati!". Au scos oamenii afara, au incercat sa stinga focul", a declarat Simona Trasca pentru WOWbiz.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)