Ambasadorul Statelor Unite a fost în vizită la Târgoviște la locul execuției soțiilor Ceaușescu (VIDEO)

Ambasadorul Statelor Unite a fost în vizită la Târgoviște la locul execuției soțiilor Ceaușescu (VIDEO)
Foto: mditv

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la București, a efectuat miercuri o vizită în județul Dâmbovița. Rolul vizitei oficialului american a fost pentru a se interesa de cultura și istoria orașului Târgoviște, dar și despre a vorbi despre potențialul județului privind industria de apărare națională.

În cadrul acestei vizite, Hans Klemm nu a pierdut ocazia de a se deplasa la fosta Unitate Militară de la Gară pentru a vedea locul în care au fost executați, în 25 decembrie 1989, soții Nicolae și Elena Ceaușescu.

Ambasadorul Statelor Unite a fost în vizită la Târgoviște la locul execuției soțiilor Ceaușescu

#DIRECT_ONE_hfz564#

Sursă Video: mditv.ro

La sosirea pe Platoul Prefecturii Dâmbovița, ambasadorul american a fost întâmpinat de mai multe persoane care protestau în legătură cu felul în care actualul guvern înțelege conceptul de democrație. Klemm a dat mâna cu aceștia și a primit mai multe documente pe care protestarii le aveau la ei, scrie mditv.ro.

De asemenea, cu ocazia deplasării în Dâmbovița, ambasadorul american a mai vizitat și Curtea Domnească şi Unitățile Militare Mija, Uzina de Produse Speciale Dragomireşti şi Uzina Automecanica Moreni, urmând ca joi să meargă în zona montană Padina-Peștera.

Urmăriți B1TV.ro și pe