Amenzi în valoare de 150.000 de lei, în 24 de ore, doar în București, pentru nerespectarea restricțiilor

Amenzi în valoare de 150.000 de lei, în 24 de ore, doar în București, pentru nerespectarea restricțiilor

Polițiștii au aplicat790 de amenzi, miercuri, doar în București, pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea COVID-19, ca urmare a internsificării controalelor.Valoarea contravențiilorse ridică la aproximativ 150.000 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a scos pe teren de două ori mai mulți agenți decât în mod obișnuit,atât în uniformă, cât și în ținută civilă șicare verifică modul de purtare a măștii de protecție.

„Așa cum v-am comunicat și anterior, polițiștii, atât în uniformă, cât și în civil verifică respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în complexurile comerciale, în mijloacele de transport în comun, piețe, târguri, magazine, terase, în zona școlilor și a instituțiilor publice, a ghișeelor și zonelor cu aflux de public”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGPMB, Diana Sarca, potrivit hotnews.ro.

Ultima oră
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români