Actriţa Ana Ularu, despre protestele românilor: Am alergie la cuvintele ”las’ că merge şi aşa”

Actriţa Ana Ularu, despre protestele românilor: Am alergie la cuvintele ''las' că merge şi aşa''
Foto: Fabulous Muses

Actriţa Ana Ularu s-a declarat mândră de faptul că românii au ieșit din inerție și reacționează în fața nedreptăților, informează Adevărul.

Întrebată cum vede faptul că unii dintre colegii ei actori s-au alăturat românilor care protestează, Ana Ularu a răspuns: ”Eu nu am fost în ţară, dar aş fi ieşit în stradă. Sunt foarte mândră şi fericită pentru faptul că în sfârşit ne descoperim vocea şi că ieşim din apatie şi din inerţia aia de ”lasă că merge şi aşa”, sunt cuvinte la care am alergie. Învăţăm să spunem nedreptăţilor pe nume şi învăţăm să fim solidari între noi împotriva unui lucru care ne este detrimental tuturor”.

Întrebată care sunt valorile în care crede, actrița a afirmat: ”Cred în lipsa compromisului, bazarea pe propriile forţe, încercarea constantă şi acerbă de a te îmbunătăţi, de a nu considera că eşti finit sau desăvârşit şi, cel mai important, în dragoste. Din asta izvorăşte tot”.

Ana Ularu, una dintre cele mai apreciate actriţe românce peste Ocean, joacă alături de starul american Keanu Reeves în thrillerul romantic ”Siberia“, regizat de Matthew Ross.

”Keanu Reeves este minunat. Este un partener foarte generos şi haios. Toate lucrurile care se ştiu despre el, că este un om de treabă şi absolut normal, sunt o subestimare. Este un om cu atât mai drăguţ”, a mai spus Ularu, pentru Adevărul.

Tags: