ANAF a scos la licitație două mașini ale fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir. Fugarul a primit închisoare cu executare

ANAF a scos la licitație două mașini ale fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir. Fugarul a primit închisoare cu executare
Daniel și Zoica Dragomir

ANAF a scos la licitație două mașini care au aparținut familiei fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, fugit în Italia, după ce a fost condamnat pentru corupție.

Un Porsche Cayenne din 2010 și un Subaru Forester din 2007 au fost anunțate de Direcția Executări Silite Cazuri Speciale din București.

Primul bolid de lux s-a aflat în proprietatea companiei Emar Investment Group SRL, deținută de Marinela Zoica Dragomir, soția fostului ofițer SRI, condamnată și ea în dosar. Prețul de pornire este de 42.000 de lei. Pentru modelul Forester, de la Subaru, care a parținut soțoiei lui Daniel Dragomir, prețul de pornire este de peste 10.000 de lei.

Licitația este programată pentru 14 septembrie 2021.

Sute de mii de euro șpagă, pentru ofițerul SRI

Daniel Dragomir, fost locotenent SRI și Zoica Dragomir, fost subofițer SRI, au fost condamnați la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, respectiv 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare, pe data de 18 iunie 2020.

Potrivit Curții de Apel București, Daniel și Zoica Dragomir au primit 400.000 de euro mită, din partea patronului Avicola Crevedia, afaceristul libanez Ramid Ghaziri.

Daniel Dragomir a fost reținut de poliție în Bari, Italia. De asemenea, în iunie anul trecut au fost arestați doi complici, inclusiv fostul procuror șef al sistemului judiciar român, Alina Bica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)