Anchetă în cazul incendiului de la Podul Grant: Flăcările ar fi izbucnit din vina muncitorilor care lucrau la dezasamblarea vagoanelor

Anchetă în cazul incendiului de la Podul Grant: Flăcările ar fi izbucnit din vina muncitorilor care lucrau la dezasamblarea vagoanelor

Incendiul care a cuprins joi mai multe trenuri sub Podul Grant din Capitală ar fi pornit din vina muncitorilor care lucrau la dezasamblarea vagoanelor. 

Din cauza neatenţiei, scânteile rezultate ar fi aprins materialele inflamabile din interiorul vagoanelor. Aceasta este una dintre ipotezele avansate de anchetatori. Cercetările continuă în acest caz.

Una dintre ipoteze este că s-a lucrat cu flacăra oxiacetilenică pentru tăierea acestor vagoane, iar scânteile rezultate ar fi aprins materialele inflamabile din interiorul vagoanelor, și aici mă refer la burete și elementele din lemn de mobilier din interiorul vagoanelor”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Pompierii au primit apelul la serviciu 112 la ora 15.30. Cinci echipaje de pompieri şi trei de descarcerare s-au deplasat la fața locului, unde au găsit trei trenuri în flăcări. Mai exact, ardeau 6 vagoane cu flăcări de trei, patru metri înălţime.

Din fericire, vagoanele erau garate, aşa că nu s-au înregistrat victime. După aproximativ trei ore, pompierii au reuşit să stingă flăcările. Autorităţiile au demarat o anchetă în acest caz.

Tags:
Ultima oră
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!