Ancheta privind sinuciderea fiului procurorului Teodor Niță ar fi fost preluată de Parchetul General (surse)

Ancheta privind sinuciderea fiului procurorului Teodor Niță ar fi fost preluată de Parchetul General (surse)
Foto simbol: Pixabay

Parchetul General, prin Secția de Urmărire Penală, a preluat ancheta în dosarul în care sunt investigate circumstanțele în care s-a împușcat în cap fiul procurorului Teodor Niță, susțin surse judiciare pentru Agerpres.

Surse: Ancheta privind sinuciderea fiului procurorului Teodor Niță, preluată de Parchetul General

Se efectuează cercetări in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și ucidere din culpă.

Adrian Petrică Niță, un executor judecătoresc în vârstă de 31 de ani, s-a împușcat în cap, duminică, și a murit. El este fiul lui Teodor Niță, un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a devenit cunoscut pentru investigațiile cu privire la importul ilegal de deșeuri în România prin Portul Constanța.

Presa locală susține că Adrian Petrică Niță a mers duminică la locuința tatălui său și a luat un pistol al procurorului, iar ulterior s-a dus la apartamentul în care locuia cu chirie și s-a împușcat în cap.

Înainte să se sinucidă, Adrian Niță i-ar fi trimis un mesaj tatălui său, în care și-ar fi explicat gestul.

Procurorul a plecat imediat spre locuința fiului și l-a găsit împușcat în cap, dar cu semne vitale, așa că a sunat la 112. Două echipaje SMURD – unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă – au sosit la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Tânărul a fost dus la spital, dar a murit după câteva ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe