Andrei Mărgăritescu, cercetat în libertate. Cristi Munteau, interdicţie de a părăsi localitatea

Andrei Mărgăritescu, cercetat în libertate. Cristi Munteau, interdicţie de a părăsi localitatea
Foto: dinamovisti.gsp.ro

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca mijlocaşul lui Dinamo, Andrei Mărgăritescu, să fie cercetat în stare de libertate în dosarul maşinilor de lux furate. De asemenea, medicul Alexandru Magherescu, şi alte cinci persoane, arestate în acest dosar, au primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

În plus, continuă cercetările şi în cazul fostului portar de la Dinamo, Cristi Munteanu, care a primit doar interdicţia de a părăsi localitatea.

La ieşirea din secţia de poliţie, Andrei Mărgăritescu a spus că nu este vinovat, şi se pare că a avut dreptate. Anchetatorii au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile, însă judecătorii au deci să fie cercetat în libertate.

Fotbalistul lui Dinamo a fost ridicat de pe Aeroportul Otopeni, în timp ce se pregătea alături de echipa sa să decoleze spre Cluj. Atât el, cât şi Cristi Munteanu, au fost, marţi, luaţi de poliţişti şi aduşi la Serviciul Furturi Auto, acolo unde au dat explicaţii în faţa anchetatorilor.

Ambii sunt suspectaţi de tăinuire, dar vor fi cercetaţi în libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara.

Totul a început anul trecut, când Alexandru Magherescu, directorul unei clinici private, a depus o plângere la poliţie, în care declara că i s-a furat un autoturism de lux. S-a descoperit apoi, că cel care reclamase dispariţia maşinii, a vândut-o prin nişte procuri notariale. Automobilul a fost apoi comercializat în acelaşi mod, de câteva ori, iar ultimii cumpărători sunt Munteanu şi Mărgăritescu.

Pe numele doctorului Alexandru Magherescu şi pentru alte cinci persoane, procurorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Alături de Munteanu şi Mărgăritescu, anchetatorii au audiat, marţi, încă 11 persoane, care sunt cercetate pentru înşelăciune, fals în declaraţii, instigaţii la fals intelectual şi tăinuire.

Andrei Mărgăritescu, cercetat în libertate

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit