Ani grei de pușcărie pentru bărbatul care, anul trecut, a jefuit și ucis o profesoară din Cernavodă

Ani grei de pușcărie pentru bărbatul care, anul trecut, a jefuit și ucis o profesoară din Cernavodă
Foto: Pixabay

Bărbatul care anul trecut a jefuit și omorât o profesoară din Cernavodă a fost condamnat la 27 de ani şi patru luni de închisoare. Decizia aparține Tribunalului Constanța și nu e defintivă, informează Agerpres.

27 de ani de închisoare pentru crimă

Amintim că, pe 8 aprilie anul trecut, o profesoară de psihologie a fost găsită moartă în locuința sa din Cernavodă. Pompierii au fost cei care au găsit-o după ce au fost alertați de sora sa, care locuia într-un apartament învecinat.

Individul făcuse mai multe lucrări în casa victimei, și, sub pretextul că trebuie să verifice cum montase nişte jaluzele, a intrat în apartament și a încercat să sustragă cheile ușii de la intrare. Femeia l-a surprins și, pentru că a început să țipe, bărbatul i-a astupat gura cu o pereche de şosete, i-a legat mâinile la spate şi a strangulat-o. Ulterior, individul a furat 500 de lei din apartament, mai multe carduri şi telefonul mobil al victimei.

Tribunalului Constanța l-a condamnat azi la 27 de ani şi patru luni de închisoare, dar decizia instanței nu e definitivă.

„Condamnă pe inculpatul Hărăbor Romică Cosmin la pedeapsa de 25 ani (faptă săvârşită la data de 06/07 aprilie 2021 asupra victimei Pălu Cristina). (…) Contopeşte pedepsele menţionate mai sus în pedeapsa cea mai grea, aceea de 25 ani închisoare la care se adaugă 2 ani şi 4 luni închisoare (reprezentând 1/3 din pedeapsa de 7 ani închisoare), urmând ca inculpatul Hărăbor Romică Cosmin să execute în final pedeapsa de 27 (douăzecişişapte) ani şi 4 (patru) luni închisoare. (…) Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.11.2022”, se arată în soluţia pe scurt dată de Tribunalul Constanţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră