Aproximativ 30.000 de români au participat la manifestaţii pro-Ponta în toată ţara

Aproximativ 30.000 de români au participat la manifestaţii pro-Ponta în toată ţara

Aproximativ 32.000 de persoane din toată țara au ieșit în stradă, vineri seară, în semn de susținere pentru candidatul PSD la alegerile prezidențiale, premierul Victor Ponta.

Numărul lor este de aproape 6 ori mai mare decât al celor care participă la mitingurile organizate de ACL la Cluj, Sibiu și București, susţine România TV.

Cele mai mari mulțimi pro-Victor Ponta s-au strâns în județele Galați, unde au participat 3.500 de persoane, Hunedoara, unde s-au strâns 3000 de simpatizanți ai lui Victor Ponta, la fel ca și la Sibiu, la Mehedinți au fost 2000 de persoane, la Dolj, Alba-Iulia și Oradea au participat la manifestații pro-Ponta aproximativ 1300 de persoane, iar la Arad și Botoșani câte 900.

Astfel de manifestații au avut loc și în Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Vâlcea, Vrancea.

În total, aproximativ 32 000 de români și-au demonstrat astăzi în stradă sprijinul pentru Victor Ponta.

Tags:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)