Arad: Bărbat, ajuns la spital, după ce a fost lovit un o sticlă aruncată din tren de fanii maghiari

Arad: Bărbat, ajuns la spital, după ce a fost lovit un o sticlă aruncată din tren de fanii maghiari
Foto: Aradon.ro

Suporterii maghiari au mai făcut o victimă în drum spre casă: Un bărbat, angajat al Companiei de Apă Arad, a fost lovit sâmbătă de o sticlă aruncată din trenul în care se aflau aproximativ 900 de fani ai reprezentativei Ungariei de fotbal.

Incidentul a avut loc în municipiul Arad, când garnitura trecea pe lângă o echipă de jurnaliști care filmau o avarie la rețeaua de apă a orașului. Maghiarii au vrut să lovească reporterul, însp acesta s-a ferit, iar lovitura a încasat-o un bărbat aflat lângă el.

„Suporterii erau zgomotoşi, fluturau steagurile Ungariei pe geamuri şi urlau, iar cineva a aruncat cu o sticlă”, a relatat un martor, scrie Mediafax.  Bărbatul rănit este angajat al Companiei de Apă Arad şi era la faţa locului pentru a evalua avaria din reţea.

El a fost rănit la urechea dreaptă, iar pentru scurt timp a avut pierderi de cunoştinţă. Colegii săi au sunat la 112, iar o ambulanţă a sosit la locul incidentului pentru a-l prelua, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Tags: