Arestul la domiciliu nu va fi foarte greu pentru Bogdan Olteanu: Acesta deține o casă impresionantă la Snagov (VIDEO)

Arestul la domiciliu nu va fi foarte greu pentru Bogdan Olteanu: Acesta deține o casă impresionantă la Snagov (VIDEO)
Foto: click.ro

Bogdan Olteanu se poate lăuda cu o avere demnă de un prinţ. Viceguvernatorul BNR deţine pe malul Lacului Snagov un palat în stil Brâncovenesc, informează B1TV. Construcția depășește o mie de metri pătrați și a fost ridicată pe un teren de 2.000 de metri pătrați, concesionat pe 60 de ani de la Biserica Ghermăneşti.

Arestul la domiciliu nu se va dovedi prea greu pentru Bogdan Olteanu. Asta dacă ţinem cont de locuinţa impresionantă deţinută de viceguvernatorul BNR, demnă chiar de un adevărat prinţ. Fostul liberal şi-a construit un palat în stil brâncovenesc pe un teren de 2.000 de metri pătraţi de pe malul lacului Snagov.

Palatul e compus din subsol, parter şi două etaje, dar şi anexe și debarcader. Foişorul de la etajul doi respectă întocmai regulile arhitectonice din perioada domnitorului Constantin Brâncoveanu. Poarta din lemn masiv de la intrare este făcută după modelul celor maramureşene.

Bogdan Olteanu mai deţine un autoturism Lexus şi câte 50% din firmele E-boda Buildings şi E-boda Electronics. În conturi, fostul liberal are 15 mii de lei. Potrivit declaraţiei de avere, viceguvernatorul BNR a câştigat aproape 100 de mii de lei din dividente şi 173 de mii de lei din activitatea de la Curtea de Arbitraj. Asta fără să ţinem cont şi de salariul de la BNR care nu a fost însă făcut public.

Arestul la domiciliu nu va fi foarte greu pentru Bogdan Olteanu: Acesta deține o casă impresionantă la Snagov

#DIRECT_ONE_9n0ivl#