Argeș: Incendiu la o groapă de gunoi ilegală. Peste 500 de metri de teren, în flăcări

Argeș: Incendiu la o groapă de gunoi ilegală. Peste 500 de metri de teren, în flăcări
Imagine surprinsă la incendiul izbucnit sâmbătă seară, 31 iulie 2021, la groapa de gunoi din zona CET a municipiului Arad. Sursa foto: Facebook @ ISU Arad

Incendiu puternic la o groapă de gunoi ilegală din județul Argeș, sâmbătă dimineață. Flăcările au cuprins aproxiamtiv 50o de metri din câmpul aflat în apropierea localităţii Costeşti, unde au fost depozitate necontrolat gunoi menajer, deşeuri din construcţii, plastic și cauciucuri.

În zonă nu există case ai căror locuitori să fie afectaţi, însă la aproximativ 25 de metri de locul incendiat se află un lan de floarea soarelui.

„Pompierii de la Secţia Costeşti intervin pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la gunoaiele depozitate pe o suprafaţă de peste 500 metri pătraţi, la ieşirea din Costeşti spre Suseni. La faţa locului sunt două autospeciale de stingere cu apă şi spumă”, informează Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă Argeş, potrivit news.ro.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza incendiului, însă nu este exclus ca cineva să fi pus intenţionat focul. Pompierii nu au găsit nicio persoană în zona incendiată.

Până la ora transmiterii acestei știri, focul nu a fost lichidat.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni