Argeș: Trei persoane rănite, după ce o ambulanță s-a ciocnit cu un autoturism

Argeș: Trei persoane rănite, după ce o ambulanță s-a ciocnit cu un autoturism
Foto: radiomega.ro

Trei persoane au fost rănite, miercuri seară, pe DN 7C Transfăgărășan, în localitatea Bascov, în apropiere de Pitești, o ambulanță ce se deplasa la o misiune ciocnindu-se cu un autoturism.

În ambulanță se aflau șoferul și un asistent medical, iar în mașină doar șoferul. Toți cei trei implicați în accident au fost răniți, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri, relatează Mediafax.

„Accidentul rutier a avut loc în comuna Bascov, pe DN 7 C, la 500 de metri de sensul giratoriu spre Curtea de Argeș, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, descarcerare și SMURD, precum și o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. În coliziune au fost implicate o ambulanță tip B și un Cielo. În salcvarea care se deplasa de urgență erau șoferul și asistentul, nu era niciun pacient,” potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, lt. Mădălina Epure.

Cei trei au fost descarcerați de pompieri și transportați la spitalul din Pitești. Singurul rănit mai grav este șoferul autoturismului.

La această oră, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri în zona accidentului.