Argint și Bronz pentru elevii români care au participat la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori

Argint și Bronz pentru elevii români care au participat la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori
Foto: evz.ro

Toți cei șase elevi români care au participat la  Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori au fost premiați, cu patru medalii de bronz și două medalii de argint, potrivit Gândul.

Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori a avut loc între 1 – 11 decembrie, în orașul sud african Durban.

În 2010, elevii români s-au întors de la Olimpiadă cu șase medalii de bronz.

Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru juniori este un concurs de tip integrativ în care elevii susţin trei probe, două teoretice individuale şi una practică pe echipe formate din trei membri, la trei discipline – chimie, biologie şi fizică.

Ediția Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru juniori 2011 a găzduit 252 de elevi din 40 de țări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”