Brașov: Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale bărbatului care și-a UCIS soția și copiii. Cum îl descriu anchetatorii

Brașov: Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale bărbatului care și-a UCIS soția și copiii. Cum îl descriu anchetatorii

Mărturii cutremurătoare despre bărbatul care și-a ucis, marți, soția și cei doi copii, la Brașov.

Florin și Monica Buliga pozau într-o familie frumoasă, dar în spate se ascundea o grea suferință.

Mutați de 10 din Piatra Neamț la Brașov, soții Buliga aveau o afacere de succes, un apartament de lux, mașini personale. Practic, o viață fără griji.

Se pare însă că Florin Buliga se luptase mulți ani cu alcoolul. Era înscris într-un club al alcoolicilor anonimi, dar nu s-ar fi ținut de program. Mai mult, el își înșela soția fără a se mai ascunde. Apropiați ai cuplului au povestit pentru Libertatea că acesta venea cu amanta chiar și acasă.

De la o vreme bărbatul de 43 de ani părea că-și revenise. Chiar el le declarase prietenilor că se simte “echilibrat”. Lăsase băutura și mergea la biserică.

Totul până marți dimineață. Din nu se știe ce cauză, acesta a mers în camere în care dormeau soția și copiii și i-a omorât pe rând. Câteva ore mai târziu, el a mers la sediul IPJ Brașov și le-a spus anchetatorilor că i-a ucis pe soția sa, în vârstă de 42 ani, precum și pe fiica lor, de 18 ani și fiul de 13 ani.

El a povestit că, după triplul asasinat, a mers la Mănăstirea Șinca Veche și că avea gînduri sinucigașe, dar nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit planul.

Totodată, anchetatorii care au stat de vorbă cu asasinul l-au descris ca pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”, au declarat, pentru Libertatea, surse judicare.

Urmează ca expertiza medico-legală la care va fi supus Florin Buliga, la cererea anchetatorilor, să stabilească dacă, în momentul comiterii triplului asasinat a avut sau nu discernământ.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)