Craiova: Asfaltare cu obstacole. Dorel lovește din nou (VIDEO)

Craiova: Asfaltare cu obstacole. Dorel lovește din nou (VIDEO)

Dorel loveşte din nou. De data aceasta la Craiova. Grăbiți, câțiva muncitori care au reparat o parcare au turnat asfalt în jurul unei mașini, pentru că nu l-au găsit pe proprietar. Deși, în lipsa lui, puteau să ridice autoturismul, au preferat să îl înconjoare cu un strat nou.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imaginile au fost surprinse in cartierul 1 Mai din Craiova. Muncitorii au venit în parcare hotărâți să termine repede asfaltarea. O mașină nu fusese mutată, în rest locurile erau libere. Angajatii nu au stat pe ganduri si au turnat asfalt în jurul autoturismului , în loc să solicite să fie și acesta ridicat. Gestul i-a revoltat pe locatari.

„Au făcut totul pe repede înainte. În mod normal trebuiau să îi anunțe pe proprietarii autoturismelor că în zonă vor avea loc astfel de lucrări, dar acest lucuru nu s-a întâmplat. Muncitorii au asfaltat o stradă în jurul mașinilor”, a declarat un localnic.

Mașina a fost mutată de reprezentanții firmei care se ocupă de ridicarile auto din oraș, spun oamenii, iar locul în care a stat a rămas neamenajat.
Nu este prima dată când munitorii îşi fac treaba de mântuială. Scena s-a repetat și anul trecut în luna decembrie. Oamenii spun că de abia după 20 de apeluri la Poliția Locală, Primărie şi Serviciul de Circulaţie autovehiculele au fost ridicate.