Asistent medical de la Spitalul Județean Brăila, acuzat că a violat o pacientă minoră: Viorel Milcu, arestat pentru 30 de zile

Asistent medical de la Spitalul Județean Brăila, acuzat că a violat o pacientă minoră: Viorel Milcu, arestat pentru 30 de zile
Foto: obiectivbr.ro

Un asistent de la Spitalul Județean Brăila a fost arestat pentru 30 de zile, vineri, fiind acuzat că a violat o minoră.

Viorel Milcu, angajat la SJ Brăila  – Secția Chirurgie, a fost reclamat de o minoră, în urmă cu două luni, că a violat-o, scrie obiectivbr.ro.

Conform sursei citate, probele ADN arată prezenţa lichidelor comunicante ale acestuia în secreţiile vaginale recoltate de la fată. Asistentul ar putea să aibă legătură şi cu nişte acuzaţii mai vechi de abuz sexual din spital. Iniţial, pe 7 iulie, reclamaţia a fost considerată o „glumă proastă”, însă rezultatele testării ADN au demonstrat că asistentul a abuzat-o sexual pe copila care fusese internată pentru o operaţie de apendicită.

Poliţiştii au pus cap la cap mai multe reclamaţii de viol din ultimii ani, care veneau din partea unor paciente ce au trecut prin aceeaşi secţie, Chirurgie 2, probabil tot pe tura asistentului Viorel Milcu, 58 de ani. În reclamaţiile respective nu existau probe care să confirme prezenţa spermatozoizilor în secreţiile vaginale recoltate de la victime.Totuşi, anchetatorii au presupus că fata ar fi putut fi altfel abuzată.

 

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)