Asociația Colectiv contestă la Judecătoria Sectorului 4 candidatura lui Piedone pentru noul mandat de primar

Asociația Colectiv contestă la Judecătoria Sectorului 4 candidatura lui Piedone pentru noul mandat de primar
foto: digi24.ro

Membrii Asociaţiei Colectiv au anunțat că vor merge, vineri, la Judecătoria Sectorului 4 pentru a depune contestație împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar. Anunțul a fost postat, joi, pe pagina de Facebook a asociației.

Asociația Colectiv, formată din supravieţuitori şi rude ale decedaţilor în urma incendiului din Colectiv, a anunțat că va contesta candidatura depusă de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociaţiei au notat pe pagina de Facebook, că vor merge la Judecătoria Sector 4, însoţiţi de avocaţi, pentru a înregistra actul de sesizare, vineri la ora 11.

Cererea de contestaţie poate fi adaptată şi adăugită cu suferinţele şi prejudiciile suferite de fiecare dintre voi ca urmare a activităţii de primar celui ce nu ezită să ne reconfirme, prin candidatura sa, că apropiaţii noştrii au murit degeaba”, au scris aceștia pe rețeaua de socializare.

Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, tot pe pagina de Facebook, că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunţase că se retrage din viaţa politică, în urma tragediei din Colectiv, el fiind urmărit penal.