Au fost plantate WC-uri suspendate pe Catedrala Mântuirii Neamului (FOTO)

Au fost plantate WC-uri suspendate pe Catedrala Mântuirii Neamului (FOTO)
Foto:YouTube

Munca la Catedrala Mântuirii Neamuluinu încetează nici ziua, nici noaptea. Data limită la care construcția trebuie să fie finalizată este 1 decembrie 2018. Iar pentru a se asigura de acest lucru, cei din conducere au decis să le vină în ajutor muncitorilor cu o soluție creativă.

Pentru a nu coborâ mereu de pe construcţia cu o înălţime ce depăşeşte un bloc cu zece etaje, muncitorii au primit toalete la locul de muncă, pe acoperişul Catedralei Mântuirii Nemului.

Toalete ecologice sunt uşor de manevrat, respectiv de urcat şi coborât cu macaralele din jurul construcţiei. Sunt puse câte două sau trei toalete ecologice pe fiecare latură a acoperişului, pentru a ajunge cât mai ușor la ele.

În cazul în care un muncitor ar trebui să ajungă jos pentru a-şi face nevoile, el ar avea nevoie de cel puţin o jumătate de oră să coboare, să folosească toaletă, apoi să urce din nou cu liftul exterior, care le este mijloc de locomoţie pe peretele de vest al clădirii în construcţie şi care se mişcă destul de încet, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)