Autoritățile au amânat decizia în cazul Anei Maria Stancu, mama acuzată de răpire internaţională: Vor fi trei luni de mediere, după care copilul va spune cu cine vrea să rămână (VIDEO)

Autoritățile au amânat decizia în cazul Anei Maria Stancu, mama acuzată de răpire internaţională: Vor fi trei luni de mediere, după care copilul va spune cu cine vrea să rămână (VIDEO)
Foto: stirileprotv.ro

UPDATE: Instanța a amânat luarea unei decizii în cazul copilului Anei Maria Stancu. Copilul și părinții vor trece prin 3 luni de mediere, după care băiatul va fi întrebat iarăși cu cine vrea să stea. Mama sa a spus că el ar fi afirmat de trei ori că nu vrea cu tatăl său, dar acesta susține că a fost influențat de faptul că nu a putut să mai stea cu el de 2 ani.

Autoritățile au amânat decizia în cazul Anei Maria Stancu, mama acuzată de răpire internaţională: Vor fi trei luni de mediere, după care copilul va spune cu cine vrea să rămână

#DIRECT_ONE_ft66d2#

UPDATE: După discuția cu autoritățile, Ana Maria Stancu a susținut în fața jurnaliștilor că fiul ei a refuzat de trei ori să meargă la tată.

Ana Maria Stancu, mama acuzată de răpire internaţională după ce şi-a adus copilul din Portugalia, află dacă fiul ei va fi luat de autorităţi sau nu, informează B1 TV.

Stancu a ajuns joi la Direcția pentru Protecția Copilului din Sectorul 6, cu fiul ei în brațe și cu lacrimi în ochi. Și tatăl băiatului s-a prezentat și a dat câteva declarații jurnaliștilor. Acesta le-a spus că-și dorește foarte mult să obțină custodia copilului deoarece îl iubește și merită să primească o educație în Portugalia. Totodată, el a mai spus că fosta lui soție are anumite probleme.

Autoritățile trebuie să decidă dacă băiatul în vârstă de nouă ani va ajunge la mamă sau la tată. El va fi întrebat la cine vrea și, dacă îl va alege pe tată, va merge la acesta, în Portugalia. Pe de altă parte, dacă o va alege pe mamă, vor urma trei luni de consiliere pentru copil, apoi se vor întâlni iar și va fi întrebat din nou la cine vrea să meargă.

Ana Maria Stancu, mama acuzată de răpire internaţională, află dacă își va putea păstra copilul

#DIRECT_ONE_rw0tit#

Urmăriți B1TV.ro și pe