Autorul român al jafului ca în filme de la magazinul de bijuterii din Paris va fi eliberat

Autorul român al jafului ca în filme de la magazinul de bijuterii din Paris va fi eliberat

George Ploscaru, zis Mache, a fost numit de presa franceză hoțul cu mâini de aur, atunci când a furat bijuterii de cinci milioane de euro dintr-un magazin din Paris.

Acesta a fost arestat, însă acum s-ar putea să aibă o nouă șansă la libertate. Ploscaru ar putea părăsi închisoarea fiindcă magistrații au decis să-l pună în libertate, dar decizia nu este încă definitivă.

Bărbatul are 43 de ani și a fost arestat în România după ce mai mulți ofițeri sub acoperire au indicat că el este autorul jafului din casa de bijuterii ”De Grisogono”.

George Ploscaru și-a recunoscut vina și, mai mult decât atât, acesta le-a spus judecătorilor că este mândru de ceea ce a făcut. Anul trecut a făcut programare la un magazin de bijuterii și s-a prezentat într-un costum scump prefăcându-se că este expert în gemologie, un broker care voia să evalueze bijuteriile pentru un client foarte bogat. A cerut mai multe bijuterii de peste 5,2 milioane de euro și atunci când vânzătoarea nu era atentă a fugit, potrivit Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe