Autospecială a IPJ, implicată într-un ACCIDENT rutier: Doi POLIŢIŞTI au fost răniţi (FOTO)

Autospecială a IPJ, implicată într-un ACCIDENT rutier: Doi POLIŢIŞTI au fost răniţi (FOTO)

Un tânăr care avea permis de doar un an de zile a provocat un accident rutier, izbind în plin chiar maşina poliţiei şi rănind doi agenţi, scrie Vremea Nouă.

nărul venea dinspre Vaslui şi se îndrepta către Muntenii de Jos, iar în timp ce a vrut să vireze stânga spre o benziarie, nu a acordat prioritate autospecialei de Poliţie, în care se aflau doi oameni ai legii.

În urma coliziunii, ambii agenţi de Politie au suferit răni, unul fiind preluat de Ambulanţă şi transportat la Spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism membru inferior.

Celălalt poliţist s-a lovit la cap, însă nu a necesitat transport la Spital. Şoferul responsabil de accident a fost testat alcoolscopic, însă s-a dovedit că nu era băut.

Tags:
Ultima oră
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)