Autoturisme blocate de zăpadă în zona Poiana Vadului din Munţii Apuseni

Autoturisme blocate de zăpadă în zona Poiana Vadului din Munţii Apuseni

Opt adulţi aflaţi în patru autoturisme au rămas blocaţi, duminică, din cauza zăpezii, în zona Poiana Vadului, din Munţii Apuseni.

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Vadului intervine duminică după-amiaza pentru deszăpezire pe drumul comunal DC 271, care face legătura între localitatea Poiana Vadului şi satul Duduieni.

„Din informaţiile primite prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, ar fi vorba despre patru autoturisme blocate, cu opt persoane (adulţi). Fără probleme medicale”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

Meteorologii au prelungit alertele de ninsori abundente și viscol, care vizează 28 de județe ale țării. Avertizările de cod galben sunt valabile în intervalul 5 februarie, ora 10:00 – 6 februarie, ora 20:00.

În Carpații Meridionali și Orientali, local și temporar va mai ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 60…70 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 80…90 km/h. Vor fi perioade cu transport de zăpadă, viscol și vizibilitate redusă.

În jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea vor fi intensificări temporare ale vântului, cu rafale, în general, de 50…70 km/h, astfel că vor fi perioade cu transport de zăpadă și vizibilitate redusă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)