Avantaje achizitionarii mobilei la comanda

Avantaje achizitionarii mobilei la comanda

Ai verificat deja toate magazinele disponibile si nu gasesti mobila pe care o vrei? O solutie foarte buna pentru tine este mobila la comanda. Mobila este un factor cheie care te ajuta sa iti amenajezi interioarele, indiferent ca este vorba despre bucatarie, dormitor sau living. Mobilierul ales pe comanda poate sa fie modern, dar si clasic. Mobila se alege tinand cont de spatiul de care dispui in fiecare camera si de toate preferintele tale.

Iti prezentam in continuare toate avantajele pe care le obtii alegand mobila executata pe comanda.

Posibilitati nelimitate de personalizare

Mobila pe comanda iti da posibilitatea de a personaliza toata casa conform stilului dorit. Ai posibilitatea de a customiza intreg decorul indiferent de camera pe care o alegi. Mobila ar trebui sa se potriveasca perfect cu spatiul de care dispui. Ai si posibilitatea de a crea propriul design. Daca vrei sa beneficiezi de confort si originalitate in acelasi timp, ar trebui sa alegi mobila pe comanda.

Flexibilitate

Mobila realizata la comanda se poate face din MDF, PAL, lemn masiv sau sticla, materiale stabilite tinand cont de dimensiuni, o gama vasta de finisaje si culori, in functie de particularitatile stilistice abordate. Sunt numeroase posibilitati de personalizare a unei camere, care variaza si in functie de bugetul disponibil.

Rezistenta si calitate

Este important sa stabilesti de la inceput duritatea si rezistenta materialului. Cand te-ai decis asupra pieselor de mobilier de care ai nevoie, este important sa nu faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Culorile si materialele din care este facuta mobila trebuie alese dinainte, deci poti ajusta costurile asa cum doresti, pastrand piese de cea mai buna calitate.

Finisaje personalizate

In momentul in care prezinti ideea ta de mobila nu uita sa expui si toate ideile pe care le ai in materie de accesorii si finisaje. Ne referim, desigur, la elementele de feronerie, manere, sertare, cutii, etc. Vei alege in functie de bugetul disponibil si la final nu vei avea de platit o suma mare pentru ca stabilesti totul dinainte impreuna cu expertii de la firma care va produce mobila pentru tine.

Consultanta

Firma la care apelezi pentru realizarea mobilierului pe comanda, este constienta de faptul ca nu iti este usor sa alegi piesele perfecte pentru casa ta si de aceea vei beneficia si de consiliere. In functie de tot ceea ce spui, vei primi sugestii de modele si idei de amenajari, cataloage de culori, exemple de piese de mobilier, mostre de texturi si finisaje, pentru ca tie sa iti fie mult mai usor sa te decizi. Pe baza ideilor tale, persoana desemnata sa te ajute, va putea identifica un stil care ti se potriveste, si iti va oferi tot suportul pentru a determina care sunt piesele de mobilier de care ai nevoie.

Dimensiuni personalizate

Mobila realizata pe comanda este facuta in functie de masuratorile precise ale interioarelor, pe care ar trebui sa le ai cu tine. Indiferent ca este vorba despre mobila pentru bucatarie, living, dormitor sau hol, mobila pe comanda iti da posibilitatea de a-ti pune in practica toata viziunea. Un alt mare beneficiu adus de mobila pe comanda este modul de asezare al pieselor. Acestea vor fi amplasate perfect in locul pentru care au fost produse.

Luand in calcul toate avantajele, costurile pentru mobila sunt rezonabile. Chiar daca mobila realizata la comanda este putin mai scumpa decat cea de serie, pretul sau variaza in functie de materialele alese, de model si de timpul necesar fabricatiei. Mobila pe comanda are toate avantajele care te vor ajuta sa iti faci casa un loc primitor, confortabil si ergonomic in care sa te simti perfect tot timpul.