Avarie RADET: Mii de familii din Sectorul 5 nu vor avea apă și căldură cel puțin până marți dimineață (VIDEO)

Avarie RADET: Mii de familii din Sectorul 5 nu vor avea apă și căldură cel puțin până marți dimineață (VIDEO)

Aproximativ 300 de blocuri din sectorul 5 al Capitalei sunt afectate de o avarie majoră la RADET, informează B1 TV. Astfel, cel puțin până marți dimineață, la ora 8, familiile care locuiesc în zona afectată nu vor avea apă cladă și căldură.

„Radet Bucureşti anunţă, luni, că a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii apărute pe reţeaua termică primară Dn 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului şi Calea Rahovei, precum şi pe Şoseaua Alexandriei.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 15 puncte termice aflate în Sectorul 5, aproximativ 300 de blocuri.

Echipele RADET Bucureşti lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, astfel încât estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data  08.12.2015,  ora 08.00.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că echipele RADET depun toate eforturile pentru remedierea acestei situații”, se arată într-un comunicat al RADET.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Talk B1”, directorul RADET, Valentin Vițălariu, a declarat că ultimele intervenții au avut loc în zonă în urmă cu aproximativ un an.

”Ultimele intervenții au fost acum, opt luni, nouă luni, un an. (…) Dacă eu repar azi aici, mâine îmi poate apărea la zece metri. S-au reparat asta vară. Noi nu am avut aprobat bugetul pe acest an. Am putut să folosim doar 90% din bugetul aprobat pe anul trecut.  Exista un caledar privind reparațiile. Sunt bani pentru București veniți de la UE.  Începerea lucrărilor depinde de Consiliul General și de Primăria Capitalei”, a declarat directorul RADET.

Avarie RADET: Mii de familii din Sectorul 5 nu vor avea apă și căldură cel puțin până marți dimineață

#DIRECT_ONE_83uhxw#

Avarie majoră la RADET

#DIRECT_ONE_gr5v9w#