Avertismentul unui scriitor american pentru România, în contextul scandalului LGBT cu impact global: „Trebuie să ne ajutați să rămânem puternici”

Avertismentul unui scriitor american pentru România, în contextul scandalului LGBT cu impact global: „Trebuie să ne ajutați să rămânem puternici
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Raportul Matic, votat „la foc automat” de USR-PLUS în Parlamentul European, a stârnit numeroase controverse pe continent și implicit, în România. În contextul războiului ideologic ce se manifestă de luni de zile și-a exprimat punctul de vedere și un scriitor american, Rod Dreher, care a avertizat țara noastră cu privire la noile tendințe.

„Trebuie să vă dați silința să rezistați. Cât mai puternic cu putință. Dacă legiuitorii din țara voastră nu se vor opune, atunci rezistența trebuie dusă la nivel de familie și de parohie. Nu puteți să-i cedați! (…)

România are atât de multă bogăție spirituală pe care o poate folosi pentru a rezista acestei ideologii! Aveți mai multe decât avem noi în America, trebuie să ne ajutați pe noi să rămânem puternici.​​​​​”, a declarat scriitorul american pentru R3Media.

Promovarea constantă a LGBT are drept scop schimbarea profundă a valorilor europene, atenționează Dreher.

„Ca american, îmi este rușine că țara mea face asta. Chiar aici, la București, Ambasada SUA arborează steagul LGBT. La Varșovia, acolo unde am fost săptămâna trecută, la fel. Chiar și la Roma, la Ambasada noastră de la Vatican fac asta. E o formă de imperialism cultural. Și sunt complet încrezători când o fac.

Atenție! Nu arborează acest steag la Ambasada SUA din Arabia Saudită… Deci știm despre ce este vorba. Încearcă să-i intimideze pe europeni, pentru a renunța la propriile valori, pentru a nu mai crede adevărul despre ceea ce este o familie și despre ceea ce sunt un bărbat și o femeie”, a mai avertizat Dreher, potrivit sursei citate.

Printre recomandările europene ce vizează comunitatea LGBT+ se numărăinclusiv garantarea dreptului transexualilor de a naște.

Europarlamentarii USR-PLUS, singurii din România care au votat pro-raportului Matic

Printre cele 378 de voturi favorabile la nivelul Parlamentului Europeanse numără și 7 din partea europarlamentarilor USR-PLUS, din grupul Renew. Cel mai sonor nume este cel al fostului premier, Dacian Cioloș. Lista este completată de Vlad Marius Botoș, Dragoș Tudorache, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță.

Împotriva raportului au votat: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Chris Terheș, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Marian Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze și Iuliu Winkler.

Printre cei care s-au abținut, s-au numărat Dragoș Pâslaru, Dragoș Benea, Marian Jean Marinescu, iar Claudiu Manda a fost absent.

Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Siegfreid Mureșan, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose au ales să nu voteze.

Urmăriți B1TV.ro și pe