Blue Air, imagini șocante cu motorul aeronavei care s-a întors DE URGENȚĂ pe aeroportul din Cluj: ”Am fost îngroziți!” (VIDEO, FOTO)

Blue Air, imagini șocante cu motorul aeronavei care s-a întors DE URGENȚĂ pe aeroportul din Cluj: ”Am fost îngroziți!” (VIDEO, FOTO)

Momente îngrozitoare pentru pasagerii și echipajul unui avion Blue Air. Piloții au decis întoarcerea pe Aeroportul din Cluj-Napoca, duminică seara, la scurt timp după decolare, după ce o bufnitură puternică, care a venit de la motorul 1 stânga, a alertat pasagerii și piloții. Aeronava s-a reîntors în siguranță pe Aeroportul Cluj și a aterizat la ora 22.25.

Situația a fost creată de „ingestia unui corp extern la decolare”, cel mai probabil – o pasăre sau un animal de mari dimensiuni, se arată într-un comunicat transmis luni de compania aeriană.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Aeronava Blue Air 0B3101, care a decolat, în perfectă stare de funcţionare, conform programului de zbor de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca duminică, 1 aprilie, la ora 21.41, cu destinaţia Aeroportul Otopeni, s-a reîntors pe Aeroportul Cluj la ora 22.25. Căpitanul a decis, ca măsură suplimentară de siguranţă, revenirea pe aeroportul Cluj, după ce s-a semnalizat o situaţie la unul dintre motoare. Situaţia a fost cauzată, cel mai probabil, de un bird strike sau ingestia unui corp extern (FOD) la decolare”, se arată în comunicat.

„Echipajul nostru nu a solicitat asistentă la aterizare, revenirea pe pistă s-a realizat normal şi, în niciun moment al zborului, siguranţa pasagerilor Blue Air nu a fost pusă în pericol”, precizează reprezentanţii companiei.

Tags:
Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta