Avocat Sorin Oprescu: Condițiile sunt cele de care are nevoie. Are nevoie de un anume regim alimentar din cauza situației (VIDEO)

Avocat Sorin Oprescu: Condițiile sunt cele de care are nevoie. Are nevoie de un anume regim alimentar din cauza situației (VIDEO)
Foto: B1 TV

Viorel Mocanu, unul din avocații lui Sorin Oprescu, a declarat miercuri că primarul Capitalei are parte de condiții normale în închisoare. Doar la nivelul alimentației, situația sa este una specială, având în vedere că acesta suferă de diabet.

”Condițiile sunt în regulă, condițiile sunt cele de care are nevoie. Evident, mănâncă ca orice om normal, are nevoie de un anume regim alimentar din cauza situației (n.r. diabet)”, a declarat Viorel Mocanu, unul din avocații lui Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu va afla lunea viitoare dacă rămâne în arest. Atunci va fi judecată contestaţia sa depusă împotriva măsurii preventive. Edilul a primit o vizită surpriză miercuri. Fratele său a venit dis de dimineaţă la arestul Poliţiei Capitalei.

Primarul Capitalei a fost vizitat şi de.două admiratoare care l-au lăudat şi au spus că sunt convinse că va fi eliberat.

Dosarul lui Sorin Oprescu a fost deschis în urma unor plângeri depuse în martie de două persoane fizice, altele decât persoana care i-a dat banii, a declarat, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Avocat Sorin Oprescu: Condițiile sunt cele de care are nevoie. Are nevoie de un anume regim alimentar din cauza situației

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)