Avocatul lui Sorin Oprescu: Denunțurile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om învins (VIDEO)

Avocatul lui Sorin Oprescu: Denunțurile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om învins (VIDEO)
Foto: B1 TV

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiuciu, a declarat luni, că denunțurile în cazul clientului său ar fi trebuit să fie aprofundate de către procurori. Totodată, avocatul a subliniat că primarul Capitalei nu este un om învins, ci dimpotrivă, este un om echilibrat care trece printr-o perioadă dificilă, informează B1 TV.

”Este un dosar complex. Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm că se menține practica denunțurilor. Cred că denunțurile formulate de anumite persoane ar fi trebuit să fie mai bine formulate.

Nu credem că putem vorbi de un flagrant. A existat o perioadă semnificativă de timp de la momentul în care s-a discutat de anumite sume de bani. Domnul Oprescu nu a pretins niciodată direct sau indirect sume de bani cu titlu de mită”, a declarat avocatul jurnaliștilor prezenți.

Alexandru Chiuciu a mai menționat faptul că era de datoria procurorilor să verifice mai amănunțit dacă informațiile din denunțurile respective erau făcute cu titlu gratuit sau nu.

De asemenea, acesta a mai afirmat că Sorin Oprescu este un om echilibrat care se află într-o perioadă dificilă a vieții, și care are anumite probleme de sănătate pe care nu le va invoca însă.

”Foarte multe persoane au apreciat că Sorin Oprescu este la pământ. Da, trece prin anumite momente grele, dar este un om care una peste alta a ținut foarte mult la oamenii acestui municipiu. Este o persoana cu foarte multă credibilitate și care a făcut foarte multe pentru oraș. Cred că Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvânt. Este un moment dificil pe care îl putem depăși. Ceea ce ne interesează este să demonstrăm netemeinicia acuzațiilor. Nu este un om învins, este un om care trece printr-o perioadă dificilă. Toată lumea îl știe ca pe o persoană puternică”,
a mai declarat avocatul.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Denunțurile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om învins

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)