B1 TV a obținut din nou, aseară, audiențe mai mari decât Realitatea TV şi România TV

B1 TV a obținut din nou, aseară, audiențe mai mari decât Realitatea TV şi România TV

B1 TV s-a clasat și ieri seară peste posturile concurente Realitatea TV și România TV, în Prime Time News, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media. 

Astfel, între orele 19.00 şi 24.00, emisiunile B1 TV au obţinut o cotă medie de piaţă de 3.8%, în timp ce Realitatea TV avea 2.8% market share, iar România TV 2.5%. 

“Sub semnul întrebării”
, producția moderată de Robert Turcescu, a înregistrat, și aseară, audiențe notabile. Principalele subiecte politice ale zilei, dar și rezultatele dezastruoase de anul acesta de la Bacalaureat au fost temele care au captat atenția publicului timp de trei ore. În intervalul 21.00 – 24.00, B1 TV a stabilit un share mediu de 4.8%, România TV a înregistrat o audiență de 3.0% și Realitatea TV de 2.7%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)