Baba Vanga, PREVIZIUNI SUMBRE privind conflictul din Siria: Va începe o CRIZĂ NUCLEARĂ și al Treilea RĂZBOI MONDIAL

Baba Vanga, PREVIZIUNI SUMBRE privind conflictul din Siria: Va începe o CRIZĂ NUCLEARĂ și al Treilea RĂZBOI MONDIAL

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga a prevăzut folosirea armelor chimice în Siria și amplificarea luptelor care vor duce la folosirea armelor nucleare și la izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

Baba Vanga, care a murit în 1996 la vârsta de 85 de ani, a avut o acuratețe de aproape 90% a previziunilor făcute, milioane de oameni considerând că bătrâna oarbă posedă capacități paranormale.

Ea estimase invazia musulmanilor în Europa pentru 2016 în urma unui conflict început în zona lor în 2010. De asemenea, ea a profețit și despre utilizarea armelor chimice asupra europenilor. Descrierile ei par a aduce cu gazul Sarin presupus a fi folosit de Bashar al-Assad pe opozanții săi sirieni.

Unii interpreți ai zicerilor Vangăi afirmă că aceasta a prevestit nu numai Brexitul, dar și că “Europa va înceta să existe“ la sfârșitul lui 2016. Mai mult, ea a văzut continentul pustiu și aproape lipsit de orice formă de viață. Vanga a avertizat că un război nuclear va face ravagii în întreaga lume.

De asemenea, ea a avertizat că cel de-al 45-lea președinte al SUA (care știm acum că e Donald Trump) se va confrunta cu o criză care va duce țara la pierzanie.