Bacău: Patronul unei firme de pază s-a împușcat în cap în timp ce vorbea la telefon cu băiatul său

Bacău: Patronul unei firme de pază s-a împușcat în cap în timp ce vorbea la telefon cu băiatul său
Foto: evz.ro

Un bărbat de 55 de ani, din Bacău, a fost găsit de fiul său, luni seară, împușcat în cap. Vecinii spun că bărbatul ar fi decis să își pună capăt zilelor din disperare. În urmă cu doar o lună și jumătate soția lui a murit de cancer, iar omul nu ar mai fi putut suporta durerea pierderii ei.

Bărbatul era patron la o firmă de pază din Bacău. Deținea legal un pistol pe care de obicei îl lăsa la serviciu. De această dată își luase arma acasă. Bărbatul s-ar fi împușcat în cap chiar în timp ce vorbea cu fiul lui la telefon. În timpul conversației băiatul a auzit un zgomot ciudat, dar a crezut că tatăl lui i-a căzut din mână aparatul, așa că a încercat să-l sune din nou. Dar nu i-a mai răspuns nimeni. Îngrijorat, băiatul a mers la locuința tatălui, iar când a intrat în camera lui l-a găsit pe bărbat mort, împușcat în cap.

Speriat, băiatul a sunat la 112 și a chemat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru tatăl lui.

Vecinii sunt conviși că moartea soției lui l-a determinat pe acesta să-și pună capăt zilelor. Dacă este sau nu vorba despre o sinucidere, vor stabili însă medicii legiști și polițiștii.

Bacău: S-a împușcat vorbind la telefon

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11686').select();" id="embed_text_11686" />
Urmăriți B1TV.ro și pe