Bacău: Polițist ajuns la spital după ce a fost accidentat de un șofer pe care a vrut să îl legitimeze

Bacău: Polițist ajuns la spital după ce a fost accidentat de un șofer pe care a vrut să îl legitimeze
Foto: ghidulbacaului.ro

Un polițist din Bacău a ajuns la spital, marți seară, după ce a fost accidentat pe care a vrut să îl legitimeze în urma unei sesizări de tâlhărie. În prezent, conducătorul auto în cauză este căutat de poliție.

Agentul de poliție făcea parte dintr-un echipaj de siguranță publică și a fost solicitat prin numărul de urgență 112 pentru a merge într-o parcare de pe strada Ștefan cel Mare din Bacău, unde un bărbat îi smulsese din mână telefonul mobil unei alte persoane, relatează Mediafax.

Când au ajuns la locul faptei, polițiștii au încercat să îl legitimeze pe bărbat. Atunci, acesta a pornit cu mașina în trombă, lovindu-l pe unul din agenți peste picioare.

“În urma incidentului, agentul de poliție a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde I s-au acordat îngrijiri medicale, însă fără a fi nevoie de internare. În prezent se desfășoară acțiuni specifice în vederea identificării persoanei care l-a accidentat pe polițistul aflat în misiune,” a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.