Banciu: Victor Ponta, vacanță de consolare în Dubai, fără Daciana. Căsniciile oamenilor politici sunt ca alianțele, doar de sărbători

Banciu: Victor Ponta, vacanță de consolare în Dubai, fără Daciana. Căsniciile oamenilor politici sunt ca alianțele, doar de sărbători
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit, duminică seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, despre concediul lui Victor Ponta, luat în urma înfrângerii de la alegerile prezidențiale.

”Victor Ponta, în Dubai, ca să uite de înfrângerea de la prezidențiale, împreună cu pritenul săpu Sebastian Ghiță. Nu e pt prima dată când cei doi își fac o vacanță în Dubai. Ce este mai interesant este că unitatea de monolit, Daci, Gabi, copiii și așa mai departe, nu există decât în campania electorală. Am spus-o de mult ori, și căsniciile oamenilor politici sunt ca alianțele politice: doar de sărbători, cu cei dragi, a făcut destul apologia acestor termeni mai mult decât au făcut-o alții”, a spus Banciu.

”Ponta s-a dus fără soție în Dubai, exact așa își linge rănile un mare campion. Ducându-se între bărbați, lăsând muierea acasă. Dragostea este pentru televizor, nu pentru băutură. Victor Ponta cred că s-a dus să învețe să bea, așa cum făceau adolescenții în clasa a 9-a când nu le mai răspundea la bilețele colega de bancă. Pe vremea aia era suficient să bei un pahar de bere Fortuna și erai lat- o bere amară, acră, imposibilă.”, a continuat realizatorul.

”Ponta și Ghiță au dat pe o sticlă veche de Chivas veche de 21 de ani și pe o sticlă de șampanie Arman Gold plus apă și suc – știți cum e românul, nu poate să bea whisky fără apă și șampanie fără apă – au dat undeva în jur de 3.000 euro, ca să rotunjim. Daciana cică ar fi fost pe la Viena”, a mai spus Radu Banciu.

Banciu: Victor Ponta, vacanță de consolare în Dubai