București: Un bărbat de 96 de ani, spulberat de o mașină

București: Un bărbat de 96 de ani, spulberat de o mașină

Un bărbat din București, în vârstă de 96 de ani, a fost accidentat mortal, marți, în timp ce traversa printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

„În jurul orei 10.30, conducătorul unui auto în vârstă de 39 de ani care se deplasa pe str. Constantin Rădulescu Motru, la intersecţia cu str. Tănase Maria (zona Piaţa Norilor) a surprins şi accidentat mortal un bărbat în vârstă de 96 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure”, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii, scrie Antena3.

În acest caz, se fac verificări pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)