Vaslui: Bărbatul care a rănit o elevă în incinta unei şcoli, arestat preventiv

Vaslui: Bărbatul care a rănit o elevă în incinta unei şcoli, arestat preventiv

Un bărbat din comuna Oşeşti, acuzat că a intrat înarmat cu un cuţit într-o şcoală din comună, unde a ameninţat o elevă şi rănit o minoră cu cuţitul în zona mâinilor, a fost arestat preventiv.

De asemenea, tânărul le-a ameninţat şi pe mama şi pe profesoara acesteia, din cauză că bărbatul în vârstă de 24 de ani a avut în trecut o relaţie cu eleva, minora locuind chiar o perioadă în casa acestuia, dar între timp, părinţii fetei s-au opus relaţiei şi au luat fata înapoi acasă, în ciuda opoziţiei tânărului, informează Agerpres.

„În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie la o unitate şcolară din comuna Oşeşti, unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea şcolară având un cuţit asupra lui şi a ameninţat cu acte de violenţă minora, precum şi pe mama acesteia şi un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de ameninţări a determinat minora să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul ridicat de poliţişti şi reţinut”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Vaslui.

Astfel, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, loviri sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase şi pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.