Bărbatul acuzat că a ucis o japoneză într-o pădure din Corbeanca, criminal în serie. Kovesi: Este suspect în alte cinci cazuri de viol și crimă

Bărbatul acuzat că a ucis o japoneză într-o pădure din Corbeanca, criminal în serie. Kovesi: Este suspect în alte cinci cazuri de viol și crimă

Bărbatul arestat preventiv în caul tinerei japoneze, ucise în pădurea Corbeanca,  mai este suspect  în alte cinci cazuri. Două dintre acestea sunt de viol urmat de moartea victimei, iar celelalte cazuri sunt de tâlhărie, a declarat Laura Codruţa Kovesi, procurorul general al României.

„S-au ridicat mai multe obiecte personale, aparat foto, telefon personal, s-au dispus și alte măsuri în cauză, expertiza ADN, am dispus preluarea ei de la Parchetul Ilfov. În parlalel, am mai dispus preluarea de către Tribunalul Ilfov a încă 5 cauze. Este vorba despre două dosare: unul pentru viol, urmat de moartea victimei, iar celălalt pe tâlhărie. Modul de operare pare să fie acelaşi ca în cazul tinerei japoneze. În baza urmel0r biologice, s-au dispus expertize, care vor confirma sau nu dacă sunt comise de același autor. Pentru două dintre cauze avem confirmarea că autorul este același iar toate indiciile duc către făptuitorul care a fost arestat preventiv”, a declarat Kovesi.

Nicolae Vlad este acuzat că a ucis o tânără de origine japoneză într-o pădure din localitatea Corbeanca. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Suspectul, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi promis fetei pe care a întâlnit-o în aeroport că o va ajuta să ajungă mai repede la Craiova, unde aceasta trebuia să predea limba japoneză la unul din liceele din oraș.

Fata în vârstă de 20 de ani nu a mai ajuns însă la destinație. Ea a fost agresată și omorâtă. Cadavrul său a fost găsit la marginea pădurii, în zona Măgura. La fața locului, la 60-70 de metri de cadavru, a fost descoperită valiza victimei.

Tags: