"Barza vine cu rutiera". O femeie a NĂSCUT ÎN MAȘINĂ, în Capitală! Un POLIȚIST a ajutat la venirea pe lume a micuței (FOTO)

"Barza vine cu rutiera". O femeie a NĂSCUT ÎN MAȘINĂ, în Capitală! Un POLIȚIST a ajutat la venirea pe lume a micuței (FOTO)
foto: facebook.com

Poveste aproape incredibilă pentru o familie din Ştefăneşti, Argeş. O femeie însărcinată a născut în mașină. Aceasta a pornit spre o maternitate din Bucureşti unde urma să aducă pe lume un copil, arată B1 TV.

Numai că bebeluşul nu a mai aşteptat să ajungă la spital şi s-a născut pe bancheta din spate a maşinii. În scenariul de film a intervenit şi Poliţia Rutieră care s-a ocupat de fluidizarea traficului.

Agentul principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă.

foto: facebook.comBarza vine cu rutiera.

Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată.

Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă.

Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici.

Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital.
Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook Politia Romana.