Băutura pe care Mircea Badea o consumă în cantități industriale: „Eu nu beau apă de 30 de ani”

Băutura pe care Mircea Badea o consumă în cantități industriale: Eu nu beau apă de 30 de ani
Foto: Instagram

Mircea Badea a făcut dezvăluiri șocante. Moderatorul a spus că bea de ani buni energizant în cantități uriașe. El a făcut dezvăluirea după ce a citit o știre despre tinerii care mor, în urma infarctului, una dintre cauze, fiind cel mai probabil, potrivit cercetătorilor, consumul de energizante:

Dezvăluiri făcute de Mircea Badea

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar”, a spus Mircea Badea.

“Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Energizantele sunt apreciate în întreaga lume de sportivi de top, de studenți, precum și în profesiile solicitante și în timpul orelor lungi de condus. Cu toate acestea, medicii nu recomandă băuturile energizante, cu atât mai mult cu cât conțin mari cantități de cafeină.

Urmăriți B1TV.ro și pe