BEC invită MAE la o întâlnire cu membrii Biroului marţi pentru remedierea disfuncţionalităţilor

BEC invită MAE la o întâlnire cu membrii Biroului marţi pentru remedierea disfuncţionalităţilor

Biroul Electoral Central a adresat, duminică seară, Ministerului Afacerilor Externe invitaţia de a participa, marţi, de la ora 12.00, la o întâlnire cu membrii Biroului, la sediul acestuia, pentru remedierea disfuncţionalităţilor sesizate, în perspectiva turului doi al alegerilor prezidenţiale.

BEC a lansat invitaţia reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe pentru „identificarea unor soluții viabile pentru buna desfășurare în străinătate a turului doi de scrutin” și pentru remedierea disfuncționalităților sesizate, anunţul fiind făcut de către purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț, relatează Mediafax.

„Luând în considerare (…) necesitatea remedierii disfuncționalităților sesizate în perspectiva unui al doilea tur de scrutin, Biroul Electoral Central a adresat Ministerului Afacerilor Externe invitația de a participa la o întâlnire cu membrii Biroului Electoral Central la sediul acestuia, în data de 4 noiembrie 2014, ora 12.00, întâlnire la care vor fi prezenți și reprezentanții Biroului Electoral pentru Secțiile de Votare din Străinătate nr. 48”, se arată în comunicatul BEC.

În documentul citat se arată că invitația a fost făcută având în vedere „numeroasele sesizări ale disfuncționalităților în organizarea procesului de votare în cadrul secțiilor de votare din străinătate”.

BEC invită MAE la discuții după scandalul din diaspora