Bihor: Asfaltul pe DN Oradea – Beiuș s-a surpat cu o mașină chiar în ziua în care Prefectura anunțase firmele câștigătoare ale licitației pentru reabilitarea drumului (VIDEO)

Bihor: Asfaltul pe DN Oradea - Beiuș s-a surpat cu o mașină chiar în ziua în care Prefectura anunțase firmele câștigătoare ale licitației pentru reabilitarea drumului (VIDEO)

Drum cu peripeții pentru un bărbat din Bihor care a rămas cu mașina blocată după ce s-a surpat asfaltul pe DN Oradea – Beiuș.

Incidentul a avut loc chiar în ziua în care Prefectura anunțase că s-au stabilit firmele câștigătoare ale licitației pentru reabilitarea drumului, scrie voceatransilvaniei.ro.

Inițial, reabilitarea drumului aparținea SC CCCF Drumuri și Poduri Timișoara SRL, SCT București care nu și-au respectat obligațiile contractuale.

După trei ani de zile, CNADNR a reușit să ceară rezilierea contractului și scoaterea la licitaţie a celor 47 de km rămaşi neatacaţi sau parţial atacaţi, inclusiv pentru a mări ritmul de lucru s-a decis împărţirea pe trei tronsoane: 15 km, 15 km, respectiv 17 km.

Drum cu peripeții pentru un bărbat din Bihor

Soseaua Oradea Beius uitativa ce stiu sa faca Romanii