Bistriţa: Bărbatul împuşcat este un cunoscut fotograf din Odessa. A copilărit împreună cu agresorul său în acelaşi oraş (FOTO)

Bistriţa: Bărbatul împuşcat este un cunoscut fotograf din Odessa. A copilărit împreună cu agresorul său în acelaşi oraş (FOTO)
(Foto: Vadim Malogolovenko / Facebook)

Ies la iveală noi detalii în cazul basarabeanului cu dublă cetăţenie, moldoveană şi ucraineană, găsit împuşcat pe un deal din Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul a fost împuşcat de un conaţional, alături de care circula într-o maşină aflată în tranzit spre Ungaria.
Victima, Vadim Malogolovenko, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit împuşcat sâmbătă dimineaţa, în Cepari, o localitate situată la doi paşi de oraşul Bistriţa. Acesta rătăcea pe dealurile din zonă, plin de sânge, cu 6 plăgi împuşcate, scrie adevarul.ro.

El a fost observat de un agricultor care-şi ara terenul şi care a sunat la 112 pentru a anunţa cele întâmplate. Victima nu vorbea româneşte aproape deloc, însă a reuşit să îi spună salvatorului său că partenerul de drum, şi el de naţionalitate moldovenească, l-a împuşcat şi că-l caută să îl omoare.
Conflictul spontan dintre el şi agresorul său ar fi în într-o casă aflată în construcţie din Cepari, unde anchetatorii au găsit tuburile de cartuş şi urme de sânge.

„Se duceau în Ungaria, s-au certat, pentru că Vadim ar fi aflat de ceva nereguli şi de aici ar fi plecat tot. Atât ştiu”, a precizat o apropiată a familiei.
Aceasta mai spune că victima şi agresorul au copilărit în acelaşi oraş din Republica Moldova, însă nimeni nu ştie cum au reluat legătura după atâţia ani, având în vedere faptul că Vadim locuia împreună cu familia sa, de mai bine de un deceniu, în localitatea ucraineană Odessa.

Agresorul, tot basarabean, a fost prins la 3-4 ore după incidentul din Bistriţa, pe raza judeţului Maramureş, după ce maşina în care se afla a fost oprită de un filtru al Poliţiei, pe baza informaţiilor furnizate oamenilor legii de bărbatul rănit. Agresorul a fost trimis ulterior în arestul Poliţiei din Bistriţa.

Victima este un cunoscut fotograf care locuia în Odessa, Ucraina. Se pare că acesta e căsătorit şi are o fetiţă de opt ani.

(Foto: Vadim Malogolovenko / Facebook)

Bărbatul este specializat pe fotografie de eveniment şi a colindat întreaga Europa pentru a realiza şedinţe foto de nuntă. Lucra în acest domeniu de mai mulţi ani. Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Vadim realizase astfel de şedinţe foto în Franţa, Austria, Italia, Ungaria, Rusia, Turcia.

(Foto: Vadim Malogolovenko / Facebook)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”