Blocul de la Fieni ar putea fi demolat: Trei dintre răniți, transportați în Capitală (VIDEO)

Blocul de la Fieni ar putea fi demolat: Trei dintre răniți, transportați în Capitală (VIDEO)

Trei dintre răniţii după explozia din blocul de locuinţe din oraşul Fieni, judeţul Dâmboviţa, au fost transportaţi în Capitală cu două elicoptere.

Una dintre victime, o femeie de 57 de ani este în stare gravă şi a fost intubată pe tot parcursul zborului. O fetiţă de 12 ani are femurul rupt, iar un bărbat, traumatism cranio-cerebral. În total, explozia a rănit 5 persoane.

Multe altele au rămas fără un acoperiş deasupra capului, chiar în prag de iarnă. Repararea locuinţelor ar putea dura mai mult decât s-ar fi aşteptat, întrucât autorităţile iau în discuţie demolarea parţială a clădirii.

Doi răniți din explozia produsă într-un bloc din orașul dâmboviţean Fieni, au fost aduși în Capitală, cu un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne și internați la spitalele Universitar şi Grigore Alexandrescu.

Cea de-a treia victimă, un bărbat cu traumatism cranio-cerebral, a fost trasportată cu un elicopter SMURD şi a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni.

În total, 5 persoane au fost rănite în urma deflagraţiei. Între timp, la Fieni, 12 familii au rămas fără casă în prag de iarnă. Blocul în care au locuit până acum a sărit practic în aer.

Acum, autorităţile iau în calcul demolarea completă a clădirii.

Primăria şi proprietarii pensiunilor din zonă vor asigura cazarea familiilor afectate de dezastru.

Blocul de la Fieni ar putea fi demolat

Embed: