Femeile, norocul lui Borcea: Cum a scăpat acesta de condamnare în dosarul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu (VIDEO)

Femeile, norocul lui Borcea: Cum a scăpat acesta de condamnare în dosarul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu (VIDEO)

Lui Cristian Borcea ii aduc noroc femeile. E clar deja. Mai nou, declaraţia confuză a unei femei l-a scăpat de inchisoare. Este vorba de judecătoarea Geanina Terceanu, condamnată pentru luare de mita în schimbul achitării inculpaţilor din dosarul Transferurilor.

Fraţii Becalii şi Cristian Borcea au fost acuzaţi iniţial de DNA că i-ar fi dat mită judecătoarei Terceanu. Acum judecătorii Înaltei Curţi au motivat de ce Borcea nu putea fi condamnat pentru dare de mită, spre deosebire de fraţii Becali.

În motivarea instanţei, document studiat de Libertatea, se arată că judecătoarea Terceanu a fost confuză când a trebuit să ofere detalii privind locul în care ar fi primit pretinsa mită de la fostul om de fotbal. Aşadar, dubiul l-a scăpat pe Borcea de închisoare.

Principiul «in dubio pro reo» reprezintă un complement al prezumţiei de nevinovăţie, în strânsă legătură cu atribuţiile organelor judiciare legate de aflarea adevărului în procesul penal, spun magistraţii în motivare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.