Borșa SĂLBATICĂ! Salvamontist BĂTUT CRUNT de interlopul "Colț Alb", într-un loc public (VIDEO)

Borșa SĂLBATICĂ! Salvamontist BĂTUT CRUNT de interlopul "Colț Alb", într-un loc public (VIDEO)

Incident şocant într-un local din Borşa. Un tânăr salvamontist a fost bătut cu bestialitate chiar sub ochii prietenilor de către un interlop. De altfel, oamenii se plâng că astfel de incidente au devenit tot mai frecvente în localitatea maramureşeană şi că interlopii au ajuns să facă legea.

Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Video: vasiledale.ro

Orasul Borşa pare să se transforme în Vestul Sălbatic, scrie jurnalistul Vasile Dale pe site-ul personal. Camerele de supraveghere dintr-un local au surprins un incident şocant. Un tânăr salvamontist care ieşise în oraş cu prietenii a fost bătut fără motiv de către un interlop cunoscut.

Ilie Gherlan, zis şi „Colţ Alb” a inceput să îl lovească cu bestialitate pe tânăr şi să îl ameninţe cu moartea. Salvamonistul Sorin Apostol a povestit cum s-a petrecut totul.

“Dupa un timp intra individul (Colț alb), ne salută, dau mâna cu el si fara nici un motiv a început sa mă amenințe cu moartea, invocând diverse motive banale. Am incercat sa discut cu el civilizat dar nici o șansă. M-a lovit cu pumnul direct in față in cel mai laș si mișelesc mod posibil”, a scris tanarul pe o retea de socializare.

Sorin Apostol are un traumatism cranian şi se află internat la Spitalul din Borşa. Bătăuşul este bănuit că ar fi autorul a numeroase fărădelegi petrecute în oraşul Borşa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe